Αρχική

 • Φλώρινα: Επιμνημόσυνη δέηση για εκτελεσθέντες από γερμανικά στρατεύματα
  true
  Επιμνημόσυνη δέηση για τους 20 εκτελεσθέντες Φλωριναίους και Καστοριανούς από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 23 Αυγούστου 1944, σε αγροτικό χώρο παρακείμενο ανατολικά του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Φλώρινας. θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 25 Αυγούστου από τον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Φλώρινας ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και συγγενών αυτών. Η επιμνημόσυνη δέηση θα γίνει στις 9:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Φλώρινας και στη συνέχεια τρισάγιο στον χώρο της εκτέλεσής τους.www.ert.gr Read more »
 • Κέρκυρα: Παρουσίαση του βιβλίου του Γεράσιμου Παγκράτη στη Βιβλιοθήκη
  true
  Η Ιόνιος Εταιρεία Ιστορικών Μελετών, σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ο εκδοτικός οίκος «Ηρόδοτος» οργανώνουν παρουσίαση του συλλογικού τόμου που εξέδωσαν από κοινού με τίτλο: «Πόλεμος, Κράτος και Κοινωνία στο Ιόνιο Πέλαγος (14ος –19ος αι.)», υπό την επιστημονική διεύθυνση και επιμέλεια του Καθηγητή κ. Γεράσιμου Δ. Παγκράτη. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 και ώρα 20.00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Κέρκυρας “Εύη Λάσκαρι». Ομιλητές: κ. Θεόδωρος… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com
 • Ακάλυπτος
  true
  η πρώτη έκθεση της ArteVisione για την νέα σεζόν - «ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ» Ομαδική εικαστική έκθεση Περισσότερα... Read more »
 • Καλειδοσκόπιο
  true
  17 εικαστικοί από όλη την Ελλάδα εξερευνούν τη σύγχρονη πραγματικότητα Περισσότερα... Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com
 • Από αύριο, 06/08, η ηλεκτρονική διασύνδεση της ΑΑΔΕ με το Μητρώο Ταυτοτήτων
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ  Αθήνα, 05 Αυγούστου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗλεκτρονική Διασύνδεση της ΑΑΔΕ με το Μητρώο Ταυτοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας Με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, τη βελτίωση της ποιότητας των τηρούμενων στοιχείων, τη μείωση του διοικητικού κόστους και την απελευθέρωση ανθρώπινων πόρων για την επικέντρωσή τους σε ουσιαστικές εργασίες και καθήκοντα, η ΑΑΔΕ ανακοινώνει ότι από αύριο, Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019,… Read more »
 • Πάτρα: 9 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ
  Θέσεις για απόφοιτους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Με εννέα υπαλλήλους ενισχύεται ο Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων. Οι θέσεις αφορούν υποψήφιους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, για την κάλυψη έξι διαφορετικών αντικειμένων απασχόλησης. Το νέο προσωπικό θα τοποθετηθεί στην δομή αστέγων – Ανοικτό Κέντρο Ημέρας της περιοχής. Οι συμβάσεις θα έχουν ισχύ μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου και δύνανται να ανανεωθούν ή να παραταθούν. Δείτε στο παρακάτω link ολόκληρη την προκύρηξη. https://workenter.gr/sites/default/files/patra_17.pdf Πηγή:… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com