Αρχική

  • Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης – Στα €68 εκατ. ο προϋπολογισμόςΑνοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης – Στα €68 εκατ. ο προϋπολογισμός
    Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης θα ανοίξει εντός των ημερών λόγω τροπολογίας που καταργεί το ανώτατο όριο χρηματοδότησης στα 58 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Χρήστος Σταικούρας από το βήμα, της Ολομέλειας της Βουλής, λέγοντας ότι έως το τέλος του χρόνου θα δοθούν “εμπροσθοβαρώς” συνολικά 68 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους, ενώ πρόσθεσε ότι το επίδομα θα είναι αυξημένο κατά 10% για κάθε εξαρτώμενο τέκνο. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση είναι… Read more »
  • Ανακατασκευάζεται η «αυθαίρετη» διάβαση στον ΚερίτηΑνακατασκευάζεται η «αυθαίρετη» διάβαση στον Κερίτη
    Στην επισκευή της πρόχειρης διάβασης δίπλα στα ερείπια της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη, που παρασύρθηκε το πρωί της Τετάρτης από τα ορμητικά νερά, προχωρούν –όχι οι κάτοικοι αυτή τη φορά- αλλά η Αντιπεριφέρεια, προκειμένου να περάσουν τα μηχανήματα για την ασφαλτόστρωση των δρόμων που οδηγούν από και προς την γέφυρα Μπέλευ η οποία θα κλείσει για την κυκλοφορία αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο.www.ert.gr Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com
Loading RSS Feed
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed