Αρχική

 • Με κράνη η πρώτη λειτουργία στον Καθεδρικό της Παναγίας των Παρισίων
  true
  Ενώπιον ενός ολιγομελούς εκκλησιάσματος, που φορούσε λευκά κράνη ασφαλείας, τελέστηκε στον Καθεδρικό της Παναγίας των Παρισίων η πρώτη λειτουργία μετά τη φωτιά που κατέστρεψε το γοτθικού ρυθμού μνημείο πριν από δύο μήνες. Μόλις 30 ήταν οι παρευρισκόμενοι, ενώ μόλις χθες ο υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας Φρανκ Ριστέρ δήλωνε ότι ο Καθεδρικός παραμένει σε επισφαλή κατάσταση, ειδικά ο θόλος. Realizan primera misa en la catedral de Notredame, en París, tras el… Read more »
 • Στην Αργολίδα η Φ. Γεννηματά- Στη Φθιώτιδα ο Δ. Κουτσούμπας (video)
  true
  Διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά κατά την περιοδεία της στην Αργολίδα. Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, ζήτησε από τους πολίτες να ισχυροποιήσουν στην κάλπη της 7ης Ιουλίου έτσι ώστε η χώρα να αλλάξει σελίδα. «Να ψηφίσουμε με βάση τη λογική, τη λογική που λέει ότι χρειάζεται ισχυρό αντίβαρο απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές και την ανεξέλεγκτη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ισχυρό αντίβαρο απέναντι στον αχαλίνωτο λαϊκισμό του… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com
 • Ink and botox
  true
  15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου - ΔΕΞΙΜΙ ART SHOP, Χώρα Αστυπάλαιας Περισσότερα... Read more »
 • Υφαίνοντας το Μέλλον
  true
  Η Γκαλερί Artshot - Sophia Gaitani και το dreamideamachine art projects ! σας προσκαλούν την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, στις 20:00, στο Α’ Μέρος της έκθεσης ‘’Υφαίνοντας το Μέλλον’’ στην Γκαλερί Artshot - Sophia Gaitani. Περισσότερα... Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com
 • ΟΑΕΔ: Στον oaed.gr οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2019
  Αρχίζει από σήμερα (3/6) η διαδικασία – Τα κριτήρια για 140.000 δικαιούχους (ΔΩΡΕΑΝ)   Σε εξέλιξη βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα (3/6, 08:00), η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2019 του  ΟΑΕΔ. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους -δικαιούχους και παρόχους- μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Το voucher διακοπών λαμβάνουν 140.000 δικαιούχοι αλλά και πάροχοι που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Σημειώστε: Η επιταγή (voucher) χορηγείται δωρεάν Οι… Read more »
 • Άνοιξε η εφαρμογή στον ΕΦΚΑ για τη ρύθμιση των 120 δόσεων – Οδηγίες για την πλατφόρμα και ερωτήσεις-απαντήσεις
  true
  Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή για τη ρύθμιση 120 δόσεων στον ΕΦΚΑ. ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ Ν. 4611/2019 Η διαδικασία ρύθμισης οφειλών υποστηρίζεται ηλεκτρονικά και εξελίσσεται σε δύο στάδια. 1ο στάδιο ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΩΣ 31/12/2018 – ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1/1/2002-31/12/2016 Μετά την είσοδο στην εφαρμογή  εμφανίζονται τα πιο κάτω στοιχεία: Στοιχεία ταυτοποίησης • Εμφανίζονται τα ταυτοτικά σας στοιχεία τα οποία ανασύρονται από το Μητρώο του ΕΦΚΑ. Τα στοιχεία αυτά δεν… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com